Surdeigsbakst

3-KORNBRØD MED SESAMFRØ
Formstekt grovt brød bakt med spelt, rug, havre og masse sesamfrø.
50 % grovt på brødskalaen.
Innholdsfortegnelse:
Siktet og sammalt SPELTMEL, havregryn, sammalt RUG, vann, surdeig (RUG), SESAMFRØ,
himalayasalt. (Kokosolje til smøring av formene).
Allergener: Gluten, sesamfrø.
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, egg, selleri.
Holder seg fint 3 mnd. i dypfryser, smaker godt senere også :)
Deigvekt ca. 1000 gram
75 kr/stk

4-KORNBRØD MED SOLSIKKE- OG CHIAFRØ
Formstekt halvgrovt brød bakt med hvete og landhvete, svedjerug, bygg, havre, solsikkefrø og chiafrø. Toppet med solsikkefrø - gir nydelig smak og deilig krunsj :)
34 % grovt på brødskalaen.
Innholdsfortegnelse:
Siktet HVETE, sammalt LANDHVETE, SVEDJERUG OG BYGG, havremel, vann, surdeig (RUG), solsikkerfrø, chiafrø,
himalayasalt. (Kokosolje til smøring av formene).
Allergener: Gluten
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, egg, selleri.
Holder seg fint 3 mnd. i dypfryser, smaker godt senere også :)
Deigvekt ca. 1050 gram
75 kr/stk

URKORNBRØD
Formstekt, grovt brød bakt med de gamle, næringsrike kortsortene emmer, spelt, kjempedurum og enkorn.
51 % grovt på brødskalaen.
Innholdsfortegnelse:
Siktet EMMER, klemt EMMER, sammalt SPELT, KJEMPEDURUM og ENKORN, vann, surdeig (RUG), himalayasalt.
Allergener: Gluten
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, egg, selleri.
Holder seg fint 3 mnd. i dypfryser, smaker godt senere også :)
Deigvekt ca. 970 gram
75 kr/stk

BYGGBRØD MED LINFRØ
Formstekt halvgrovt brød bakt med landhvete, bygg og masse linfrø.
34 % grovt på brødskalaen.
Innholdsfortegnelse:
Siktet LANDHVETE, sammalt BYGG, vann, surdeig (RUG), linfrø, himalayasalt. (Kokosolje til smøring av formene).
Allergener: Gluten.
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, egg, selleri.
Holder seg fint 3 mnd. i dypfryser, smaker godt senere også :)
Deigvekt ca. 750 gram.
55 kr/stk (prisen gjelder ut januar-25, deretter er prisen 65 pr stk.)

LANDHVETELOFF MED VALMUEFRØ
Formstekt lyst brød bakt med landhvete, toppet med valmuefrø.
0 % grovt.
Innholdsfortegnelse:
Siktet landhvete, vann, surdeig (RUG), himalayasalt. (Kokosolje til smøring av formene).
Allergener: Gluten.
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, egg, selleri.
Holder seg fint 3 mnd. i dypfryser, smaker godt senere også :)
Deigvekt ca. 680 gram
55 kr/stk

RUNDSTYKKER MED COTTAGE CHEESE OG EGG
I tillegg til surdeigen inneholder disse rundstykkene både cottage cheese og egg. Det gjør dem både ekstra protein- og næringsrike og ekstra lette og luftige :)
30 % grove på brødskalaen.
Innholdsfortegnelse:
Siktet landhvete, sammalt SPELT og RUG, vann, cottage cheese, egg, surdeig (RUG),
himalayasalt.
Allergener: Gluten, melk, egg.
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, selleri.
Holder seg fint 3 mnd. i dypfryser, smaker godt senere også :)
Deigvekt ca. 100 gram pr. stk.
25 kr/stk
eller 110 kr for pakke med 5 stk.

SURDEIGSKNEKKEBRØD MED HAVREGRYN, SOLSIKKERFRØ OG SESAMFRØ
Sprø knekkebrød med nydelig smak, laget på overskuddssurdeig, tilsatt havregryn, og toppet med masse havregryn, solsikkefrø, sesamfrø og grovkvernet havsalt.
Innholdsfortegnelse:
Surdeig av RUG), havregryn, natron, himalayasalt. Toppet med havregryn, solsikkefrø, SESAMFRØ og grovkvernet havsalt.
Allergener: Gluten, sesamfrø.
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, melk, egg, selleri.
Holder seg sprø lenge ved oppbevaring i tett boks i romtemperatur.
60 kr/pose, ca. 200 gram

COOKIES MED SJOKOLADEBITER
Veldig gode cookies som fermeneteres med surdeig ett døgn i kjøleskap før steking/evt. frysing. Disse kan bestilles frosne ferdig stekt eller ustekt.
Innholdsfortegnelse:
Siktet og sammalt SPELT, rørossmør, rårørsukker, kokosblomstsukker, sjokolade, egg, surdeig (RUG), bakepulver, natron, himalayasalt.
Allergener: Gluten, melk, egg.
Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, selleri.
Holder seg lenge i dypfryser, tiner fort :)
25 kr/stk, ferdig stekt (deigvekt ca. 40 gram)
eller
120 kr/6pk, ustekte, frosne (ca. 40 gram/stk). Disse kan stekes på 180 grader ca. 15 minutter, direkte fra frys.